Kako deluje zastavljalnica?


Izkoristite možnost zastavitve osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.
 

Preberi več >
 

Pogosta vprašanja


  • KAKO POTEKA ZASTAVITEV?
  • ALI ZARAČUNAVATE OBRESTI?
  • KAKO SE DOLOČI VIŠINA ZNESKA ZASTAVITVE?
  • KATERA VOZILA LAHKO ZASTAVIM?

Preberi več >
 


Kako deluje

Izkoristite možnost zastavitve osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.

Sam postopek je hiter, enostaven in brez birokratskih težav.


 

Spodaj navajamo 5 korakov do uspešne zastavitve:
 
Pokličite nas na našo brezplačno telefonsko številko 080 4844 , ali pa nam pišite na info@zastavi-avto.si in se pozanimajte o možnostih zastavitve vašega vozila. Lahko pa nas kar obiščete na naši lokaciji na Baragovi 7A, v Ljubljani, brez predhodnega naročanja.


 
Oglasite se na naši lokaciji z vozilom, ki ga želite zastaviti, oz. se v primeru zastavitve večjih vozil ( kot npr.gospodarskih vozil, plovil, letal, ter gradbene in kmetijske mehanizacije ), po predhodnem dogovoru mi oglasimo na vaši lokaciji.


 
Vaše vozilo skupaj z Vami podrobno pregledamo in pripravimo zapisnik o vozilu.


 
Na podlagi videnega Vam pripravimo informativno ponudbo


 
Vozilo je zastavljeno

Kaj prav zaprav je storitev Zastavi-avto.si? Ter ste se kdaj spraševali kako deluje zastavljalnica ?


Zastavi-avto.si deluje kot zastavljalnica vozil. Način delovanja zastavljalnic je takšen, da se omogoča izplačilo zneska v razmerju od 20% do 60% od vrednosti zastavljenega vozila. Zastavljalnica nikdar ne izplača polne vrednosti zastavljenega vozila, saj se s takšnim načinom poslovanja zavaruje za primere, ko se stranke ne zglasijo po zastavljeno vozilo. V izrednih primerih pa zastavljalnica deluje tudi kot odkupovalnica vozil, ki nudi gotovinski odkup vozil višjega cenovnega razreda.  Kot odkupovalnica vozil, Zastavi-avto.si  odkupi le vozila višjih cenovnih razredov, ki morajo biti v brezhibnem karoserijskem in tehničnem stanju. Poškodovanih in karambolinarnih vozil, zastavljalnica in odkupovalnica Zastavi-avto.si,  NE ODKUPUJE.
Gotovinski odkup tako velja le v primerih, ko zastavljalnica in odkupovalnica Zastavi-avto.si, smatra, da je odkup vozila upravičen.

Postopek zastavitve vozila v zastavljalnica Zastavi-avto.si je sila enostaven. Stranka, ki želi zastaviti vozilo bodisi pokliče na našo brezplačno telefonsko številko: 080 4844, Lahko pa se tudi kar osebno zglasi v naši poslovalnici na Baragovi 7A, v Ljubljani. Predhodna najava ni potrebna. Skupaj s članom ekipe zastavljalnica Zastavi-avto.si, opravita podroben pregled vozila in pripravita informativno ponudbo. V kolikor se zastavljalnica in stranka strinjata s pogoji, se pripravi zastavna pogodba, ki zajema vse pogoje in pravice.  Vsa vozila so v času zastavitve v varovanih garažah s 24h fizičnim in video varovanjem. Stranka lahko zastavljeno vozilo prevzame kadarkoli tekom ročnosti pogodbe, brez predhodne najave. Obvezno pa je, da stranka poplača pogodbene obveznosti, najkasneje na zadnji dan zapadlosti pogodbe.

Nekoliko drugačen proces zastavitve in primerov, ko gre za gotovinski odkup pa je v primeru plovil, letal, ter gradbene in kmetijske mehanizacije. Ker gre za bolj specifična vozila je v njihovem primeru priporočljivo, da se na naš e-mail: info@zastavi-avto.si, pošlje nekaj slik in osnovne podatke o tipu vozil. Prejeto bomo pregledali in vam še isti dan posredovali povratno informacijo.

Takšen je hiter odgovor na vprašanje, kako deluje zastavljalnica?
Naj si gre za zastavitev ali odkup vozila, vse potrebno uredimo z največjo mero diskretnosti in profesionalnega odnosa. Zavedamo se, da je naša zastavljalnica tukaj za to, da služi vam, da bo vaša izkušnja čim bolj prijetna.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na našem e-mail naslovu: info@zastavi-avto.si, ter na brezplačni telefonski številki 080 4844

Zastavi-avto.si »Avto parkiraš, keš kasiraš!« 

     NAZAJ NA PRVO STRAN