Kako deluje?


Izkoristite možnost odkupa osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.
 

Preberi več >
 

Pogosta vprašanja


  • KAKO POTEKA?
  • ALI ZARAČUNAVATE OBRESTI?
  • KAKO SE DOLOČI VIŠINA ZNESKA?
  • KATERA VOZILA LAHKO ZASTAVIM?

Preberi več >
 


Kako deluje

Izkoristite možnost odkupa osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.

Sam postopek je hiter, enostaven in brez birokratskih težav.


 

Spodaj navajamo 5 korakov do uspešne zastavitve:
 
Pokličite nas na našo brezplačno telefonsko številko 080 4844 , ali pa nam pišite na info@zastavi-avto.si in se pozanimajte o možnostih odkupa vašega vozila. Lahko pa nas kar obiščete na naši lokaciji na Pražakova ulica 8, v Ljubljani, brez predhodnega naročanja.


 
Oglasite se na naši lokaciji z vozilom, ki ga želite odprodati, oz. se v primeru odkupa večjih vozil ( gospodarska vozila, plovila, športna letala, ter gradbena in kmetijske mehanizacija ), po predhodnem dogovoru mi oglasimo na vaši lokaciji.


 
Vaše vozilo skupaj z Vami podrobno pregledamo in pripravimo zapisnik o vozilu.


 
Na podlagi videnega Vam pripravimo informativno ponudbo


 
Znesek vam izplačamo TAKOJ, v gotovini!

Kaj prav zaprav je storitev Zastavi-avto.si? Kako deluje ?


Zastavi-avto.si deluje kot odkupovalnica vozil. Odkup z gotovinskim izplačilom pa ni nujno slovo od vašega vozila, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju lahko vozilo odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj vsa vozila hranimo v podzemnih garažah s 24h fizičnim in video varovanjem. 

Postopek odprodaje vozila v zastavljalnica Zastavi-avto.si je sila enostaven. Stranka, ki želi odprodati vozilo nas lahko pokliče na našo brezplačno telefonsko številko: 080 4844, ali pa se kar osebno zglasi v naši poslovalnici na Pražakovi ulici 8, v Ljubljani. Predhodna najava ni potrebna. Skupaj s članom ekipe Zastavi-avto.si, opravita podroben pregled vozila in pripravita informativno ponudbo. V kolikor se zastavljalnica in stranka strinjata s pogoji, se pripravi zastavna pogodba, ki zajema vse pogoje in pravice.  Vsa vozila so v času hrambe v varovanih garažah s 24h fizičnim in video varovanjem. Stranka lahko zastavljeno vozilo prevzame kadarkoli tekom ročnosti pogodbe, brez predhodne najave. Obvezno pa je, da stranka poplača pogodbene obveznosti, najkasneje na zadnji dan zapadlosti pogodbe.

Nekoliko drugačen proces zastavitve in primerov, ko gre za gotovinski odkup pa je v primeru plovil, letal, ter gradbene in kmetijske mehanizacije. Ker gre za bolj specifična vozila je v njihovem primeru priporočljivo, da se na naš e-mail: info@zastavi-avto.si, pošlje nekaj slik in osnovne podatke o tipu vozil. Prejeto bomo pregledali in vam še isti dan posredovali povratno informacijo.

Takšen je hiter odgovor na vprašanje, kako deluje zastavi-avto.si?
Vse potrebno uredimo z največjo mero diskretnosti in profesionalnega odnosa. Zavedamo se, da je naša zastavljalnica tukaj za to, da služi vam, da bo vaša izkušnja čim bolj prijetna.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na našem e-mail naslovu: info@zastavi-avto.si, ter na brezplačni telefonski številki 080 4844

Zastavi-avto.si »Avto parkiraš, keš kasiraš!« 

     NAZAJ NA PRVO STRAN