Kako deluje?


Izkoristite možnost odkupa osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.
 

Preberi več >
 

Pogosta vprašanja


  • KAKO POTEKA?
  • ALI ZARAČUNAVATE OBRESTI?
  • KAKO SE DOLOČI VIŠINA ZNESKA?
  • KATERA VOZILA LAHKO ZASTAVIM?

Preberi več >
 


Kaj pride v poštev?

Osebna vozila
Motorna kolesa
Tovorna vozila
Gradbena mehanizacija
Kmetijska mehanizacija
Prosti čas
Plovila
Letala
Starodobniki
Ostalo
Izkoristite možnost odprodaje osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije, ter si na ta način v manj kot 30 minutah zagotovite željena sredstva.

Sam postopek je hiter, enostaven in brez birokratskih težav.

Pogoj za odkup vozila je, da je oseba ali podjetje, ki želi odprodati vozilo dejanski lastnik vozila, ki je predmet zastave, da vozilo ni na leasing, da je vozilo brez kakršnihkoli pravnih oziroma stvarnih napak, da vozilo ni ukradeno, da vozilo ni zastavljeno pod kakršnokoli zastavno pravico in je prosto vseh bremen.

Odkup z gotovinskim izplačilom ni nujno slovo od vašega vozila, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju lahko vozilo odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj vsa vozila hranimo v podzemnih garažah s 24h fizičnim in video varovanjem. 


Strošek hrambe vozil: Ker gre pri nas za klasično kupoprodajno pogodbo z vašo predhodno pravico do povratnega nakupa, se Vam zaračunajo le manipulativni stroški, ki nastanejo ob zastavitvi vozil. Med te stroške uvrščamo npr. hrambo vozila za obdobje zastavitve, varovanje vozila, stroške prepisov, ipd...


Poleg odkupa z vašo predkupno pravico, Vam nudimo tudi odkup vseh znamk in modelov osebnih in gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas, ter gradbene in kmetijske mehanizacije z izplačilom v gotovini.


  • Nudimo takojšne plačilo v gotovini
  • V kolikor je potrebno poplačamo vaš kredit ali leasing
  • V gotovini odkupimo tudi poškodovana, karambolirana, ali pokvarjena vozila (brezplačni odvoz)
  • Nudimo možnost takojšnega odkupa službenih vozil ( posamezno ali v paketu )
  • Za Vas opravljamo brezplačne cenitve vozil
     NAZAJ NA PRVO STRAN